Entreprenør

Vi udfører et professionelt og effektivt gravearbejde, når der skal graves ud til kloakering, kabler, veje, byggeri eller andet. Vi løser også gerne mindre opgaver som planering af haver eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine.

Ved entreprenør- og anlægsarbejder afhænger prisen altid af opgavens omfang, tidsestimat og ikke mindst arealet. Det vil sige, at hvis det f.eks. drejer sig om en større have, terrasse, indkørsel eller evt. opbygning af stensætning i haven, så vil prisen være derefter.
Det er desuden vigtigt at understrege, at valg af materialer vil have betydning for den endelige pris.

Vores priser vil derfor variere fra opgave til opgave, men vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud og en fair pris, når vi har vurderet opgaven.

Bliv ringet op

Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi kan vejlede dig gennem processen og slutteligt levere et godt resultat.

Tilfredshedsgaranti
​Under hele projektets forløb har vi en vedvarende dialog med dig som kunde. På den måde sikrer vi os, at alt er, som du ønsker, og samtidig kan du hele tiden følge med i projektet. Vi afslutter aldrig en opgave, før du er tilfreds.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?​
Udfyld formularen uforpligtende, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Åbningstider:
Håndværkerservice · man-tors: 07-17 · fre: 07-14. Udover dette er sms og mail altid åben.

Kontakt os nedenfor for et godt tilbud

Kontakt os for et godt tilbud nedenfor.