Brolægning

Vi udfører alle former for brolægning – lige fra små terrasser til større indkørsler, parkeringsarealer og lignende. Uanset størrelsen på opgaven har vi altid fokus på det gode håndværk og den høje kvalitet.
Som brolæggere står vi altid til rådighed med vejledning og inspiration, så du er sikker på at vælge en unik løsning og belægning, der passer til netop dit hus og din have.
Nogle typer brolægning er mere tidskrævende at lave end andre, så derfor giver vi dig altid et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 93921166, eller udfyld kontaktformularen – så ringer vi dig op hurtigst muligt med et godt tilbud på brolægning.

Bliv ringet op

5 års garanti på brolægning

Hos Danogruppen står vi som professionelle brolæggere ved kvaliteten af vores arbejde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på brolægning. Denne garanti dækker sætningsskader, fejl på produkter og fliser der knækker, slår skaller af o.lign. Ved sådanne skader, fejl eller mangler kontakter du os blot, så kommer vi og hjælper. Vi kører først igen, når du er tilfreds med resultatet.

Tilfredshedsgaranti

Under hele projektets forløb har vi en vedvarende dialog med dig som kunde. På den måde sikrer vi os, at alt er, som du ønsker, og samtidig kan du hele tiden følge med i projektet. Vi afslutter aldrig en opgave, før du er tilfreds.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?​

Udfyld formularen uforpligtende, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Åbningstider:

Håndværkerservice · man-tors: 07-17 · fre: 07-14. Udover dette er sms og mail altid åben.

Kontakt os nedenfor for et godt tilbud