Brolægning

Vi har altid fokus på det gode håndværk og den høje kvalitet.

Vi udfører alle former for brolægning – terrasser, gangstier, indkørsler med fliser, bede i haven, stensætninger, indkørsel med stabilgrus i bunden og granitskærver som flot afslutning.

Vi kommer gerne forbi dig til uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi kan rådgive dig om unikke løsninger på belægning og materialevalg, som passer netop til dit hus og have. Inden opgaven starter har vi aftalt hvem der skal grave gammel jord væk, fjerne gamle fliser, osv.
Derfor får du altid et uforpligtende tilbud, efter vi har set og snakket om opgaven.

Kontakt os på telefon 93921166, eller udfyld kontaktformularen – så ringer vi dig op hurtigst muligt med et godt tilbud på brolægning.

5 års garanti på brolægning

Danogruppen tilbyder professionel brolægning af indkørsler og terrasser, vi ligger vægt på kvaliteten af vores arbejde og derfor tilbyder vi 5 års garanti. Vi bruger kun kvalitets produkter fra de store leverandører og kan derfor også tilbyde 5 års garanti hvis der opstår fejl på produkterne, ved fejl eller mangler kontakter du os blot, så kommer vi og udbedre det du ønsker.
Vi kører først igen, når du er tilfreds med resultatet.

Tilfredshedsgaranti

Under hele projektets forløb har vi en vedvarende dialog med dig som kunde. På den måde sikrer vi os, at alt er, som du ønsker, og samtidig kan du hele tiden følge med i projektet. Vi afslutter aldrig en opgave, før du er tilfreds.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?​

Udfyld formularen uforpligtende, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Åbningstider:

Håndværkerservice · man-tors: 07-17 · fre: 07-14. Udover dette er sms og mail altid åben.

Kontakt os nedenfor for et godt tilbud